Ontdek PLUS

Hans Groenewege

Kent 17 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Playas de Tijuana, México.

  Bekijk het volledige profiel van Hans Groenewege en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Groenewege heeft 10 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Goeie tijd.

  Goeie tijd. Ja waar is 'ie gebleven. Snel is dat allemaal gegaan.. 37 jaar zijn er verlopen sinds deze klasfoto is genomen! Niet te geloven. Ik had het zeer naar mijn zin hier want er werd eindelijk praktijk opgedaan op elektronisch gebied wat me verbazingwekkend goed afging allemaal. Daarna 5 jaar over de 7 zeeen... met o.a. Randfontein - Op Zuid- en Oost Afrika Rotte - US, Japan, Zuid Afrika, US Straat Lagos - Zuid en Oost Australie, New Zealand, Singapore, Indonesie etc Heelsum - US, Zuid Afrika, P Gulf, China, Canada, Mexico, Panama, US Chevron Arnhem - Trinidad, Nigeria, US, Ecuador, Canada, Panama Kelletia - Borneo, Singapore, Australia, Japan, New Zealand

  Radio-Holland School, 1969

  Dit was een boeiende tijd en hadden hele goede lessen over alles wat met scheeps communicatie- en navigatie te doen had.

  Dit was een boeiende tijd en hadden hele goede lessen over alles wat met scheeps communicatie- en navigatie te doen had. Vooral de heer Landstra en Benne komen me nog goed voor ogen. Het was altijd ook heel leuk om de Amsterdamse haven in te gaan om schepen te bekijken, want dat trok gewoon geweldig.

  Zeevaartschool van het Zeem..., 1966

  Engels met van de Oudenhoven? Streng maar goed.

  Engels met van de Oudenhoven? Streng maar goed. Fietsen door de polders - door weer en wind - elke dag met o.a. Tom Klein de wielrenner amateur. Ja er was toen niemand die je even naar school reed ofzo. Ook met de bus gaan was er niet bij. Dus echt weer en wind - tot windkracht 10 en 20 onder nul soms met flitsende buien. Kan me niet herinneren dat we ooit thuis gebleven zijn. Hier zit ook de strengste winter "aller tijden" bij namelijk die van 1963. Heb dat vaak proberen uit te leggen aan mijn kinderen, die niets anders gewend zijn dan een heerlijk "middelandse zee klimaat" hier in Mexico. Wat wisten we toch zo weinig [nog] in die tijd...

  Dr. Ariëns MAVO, 1962