Hans Friedhoff

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Friedhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Friedhoff heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste stappen in mijn carriere waren een flinke wandeling van huis naar school, dan bij juffrouw schoonhof (ik herinner me met een wit schort) in de klas, altijd een beetje spannend, want ze was streng (vond ik) De nonnen hebben natuurlijk onverget

  Mijn eerste stappen in mijn carriere waren een flinke wandeling van huis naar school, dan bij juffrouw schoonhof (ik herinner me met een wit schort) in de klas, altijd een beetje spannend, want ze was streng (vond ik) De nonnen hebben natuurlijk onvergetelijke indruk gemaakt, en verder heb ik bij mijn recente verhuizing weer de gans gevonden, die op de kleuterschool kapot gegaan was, waar ik ontroostbaar van was.... en die het nu gewoon weer doet doet.. De wonderen zijn de wereld niet uit! feel free om me digitaal te schrijven, saturnnl bij hotm (....ail natuurlijk, voor de .)

  Catharina Kleuterschool, 1964

  Goede herinneringen aan klas 1c.

  Goede herinneringen aan klas 1c. Veel gelachen, weinig geleerd. Engele leraar vd Broek, die in een bandje speelde. Andere opmerkelijke leraren als Visser met zijn onnavolgbare uitleg op het bord. Een paar opmerkelijke klasgenoten, waarvan ik tot op heden nog steeds contact heb met Coen. feel free om me digitaal te schrijven, saturnnl bij hotm (....ail natuurlijk, voor de .)

  Joh. Enschedé voor M.E.A.O., 1975

  De Don Bosco zat in mijn oude lagere school.

  De Don Bosco zat in mijn oude lagere school. Zodoende heb ik 10 jaar hetzelfde gebouw bewoond. Ik herinner me een kleurrijke klas, met veel uiteenlopende persoonlijkheden, wat zou er van hun terecht gekomen zijn! :) Docenten? een paar hebben indruk gemaakt , een daarvan was juffrouw Potter (nederlands). GEEN commentaar verder :) feel free om me digitaal te schrijven, saturnnl bij hotm.... (....ail natuurlijk, voor de .)

  Don Bosco LEAO, 1971

  ?