Bekijk het volledige profiel van Hans Haas en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

Hans Haas heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijn naam is Hans de Haas, en ...

Mijn naam is Hans de Haas, en nu woonachtig in Amsterdam. Had een hele leuke tijd hier op de LTS in Tiel. Ik zie al een paar bekende namen. Hoi Tanja. Ik heb na de LTS mijn adspirant gezel, gezel en het ondernemersdiploma behaald. In 1982 werd ik gevraagd om mee te doen aan de Nationale Beroepenmanifestatie waar ook de nationale schilderswedstrijden werden gehouden. Eerst was er een voorselectie en toen meegedaan aan de wedstrijden en was daar succesvol, werd nationaal kampioen schilderen. 1Jaar later werd ik uitgezonden naar de Internationale wedstrijden in LInz Oostenrijk en daar behaalde ik de 4e plaats. Een ontzettende mooie ervaring. Nu werk en woon ik in Amsterdam als teamleider/schilder bij Scheffer schilders. Voor meel kan je terecht bij , hansdehaas61 ed ******* kom

2004, Hans Haas

Ik heb een hele leuke schoolti...

Ik heb een hele leuke schooltijd hier gehad. Ik woon sinds 1990 in Amsterdam , maar kom nog regelmatig in Kesteren. Hoop nog oude klasgenoten hier te vinden. Groetjes Hans.

2004, Hans Haas
?