Ontdek PLUS

Hans Deen

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Hans Deen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Hans Deen heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    opleiding MBOIW (inrichtingswerk).

    opleiding MBOIW (inrichtingswerk)

    Sociale Academie De Aemstel..., 1972

    Evenals mijn broers Fons Deen, Rolf Deen en Tonie Deen heb ik op deze school gezeten.

    Evenals mijn broers Fons Deen, Rolf Deen en Tonie Deen heb ik op deze school gezeten. Aan het einde van de 5e klas bij meester vd Linden en in de 6e klas bij meester Leek.

    Titus Brandsmaschool, 1964

    Ik woonde in de Baetostraat in Amsterdam West.

    Ik woonde in de Baetostraat in Amsterdam West. Iedere dag liep ik van huis naar school over de Hoofdweg langs het Gak gebouw, over de Erasmusbrug naar de Robert Scottstraat. Soms over het kippebruggetje over de Erasmusgracht bij het GAK gebouw, ondanks dat mijn ouders dat gevaarlijk vonden. Het meest herinner ik mij broeder Norbertus van de vierde klas en broeder Nicetas van de vijfde klas. Vooral de warmte en de goede zorgen van broeder Nicetas en de geur van zijn pij, zijn diep in mijn geheugen gegrift. Voor mij had hij een ontzettende grote betekenis in het leren durven ondernemen van dingen waar ik angstig voor was. Zo herinner ik mij dat hij het was, die het voor elkaar gekregen heeft dat ik de hoofdrol speelde in een toneelstuk, zonder een woord te stotteren, terwijl ik anders niet uit mijn woorden kwam. Naast de Franciscusschool lag de Julianaschool., waar de meisjes op zaten. De speelplaatsen tussen de jongens en meisjesschool waren gescheiden. In mijn herinnering eerst door een hek en later door slechts een streep op de speelplaats. Het was een sport om ongezien toch aan de meisjeskant te komen.

    Franciscusschool, 1959