Hans de Wit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans de Wit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Hans de Wit heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  87/88 (4HAVO) was een erg leuk...

  87/88 (4HAVO) was een erg leuk schooljaar en ik heb daar gelukkig nog een foto van. De werkweek in Berlijn was geweldig! -> Samen met Niels op de kamer met spullen om te trainen, Koen en Sander boos in de disco om een meisje, iedereen wilde ineens 'handjedrukken' met mij, Machteld die voortijdig met de trein terug moest van de leiding vanwege haar gedrag, Een jongen genaamd Tom die tig flessen Bacardi had meegesmokkeld (waar stiekum de drank uitgezopen werd en weer bijgevuld met water...en hij maar dronken worden) Da'zijn dingen die vergeet ik niet snel! Ik zal de foto zsm op de site zetten, kan je jezelf zoeken. Verder herinner ik me Berry, die wel eens letterlijk zat te slapen in sommige lessen en er dan maar uitgesodemieterd werd. Jasmin natuurlijk (mijn natuurkundemaatje) met haar altijd lange legerjas en een kop haar zoalsiknognooitgezienheb. (grappig dat ze nu best bekend is als zangeres) Ook kan ik mij één superleuk eindexamenfeest herinneren (1989?), waar het thema 'tropical' van was. Hier heb ik toen eerst aan de deur gestaan om iedereen binnen te laten (of juist niet) om later achter de bar cocktails te schenken. (Enkele) namen uit die tijd (en dan kijk ik ook naar de foto) in willekeurige volgorde: Thea, Mirjam, Mark, Lester, Victor, Pedro, Maureen, Paola (ben toen nog op haar verjaardag geweest in de Jordaan??), Sasha, Berry, Marco, Nanda, Sander, Koen, Niels, Arnoud(?), Sandy, Sharon, Patricia, Machteld, Jasmin (niet op foto)....... (op die foto sta ik links uit het midden, gedraaid en met een zwarte leren jas)

  2003, Hans de Wit

  De geinige fancyfairs, het 50-...

  De geinige fancyfairs, het 50-jarig bestaan (met de middeleeuwse verkleedpartij, de parade op het schoolplein en bij het Muiderslot), maar bovenal de afscheidsavond 6e klas 1982 met als thema 'de TV'. Als je weet wat ik bedoel, dan zal je vast ook nog wel dat groene boekje hebben als souvenir. Daar staan dan ook alle mensen in die ik niet vergeten ben en bij deze groet!

  2003, Hans de Wit

  2 jaartjes op gezeten: de brug...

  2 jaartjes op gezeten: de brugklas en 2HAVO. Deze laatste heb ik wel gigantisch verknald... carrieretechnisch dan. Op zich namelijk errug gelachen. Het was ook wel een keetschool, meen ik. Met zijn feestcommissie, welke officieel gekozen diende te worden via een stemming. Ik herinner me een wiskundeleraar...Koppenol(?) wat een drama. Liever dan mijn lerares Frans: mevr. Haasse. Kon er wel eens uitzien alsof ze uit de Moulin Rouge was gestapt...geweldig! Andere herinneringen heb ik eigenlijk niet...

  2003, Hans de Wit
  ?