Hans de Heer

Kent 5 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans de Heer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans de Heer heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet zoveel meer; ja, de genoemde bijnamen.

  Ik weet niet zoveel meer; ja, de genoemde bijnamen. Wel herinner ik mij de spannende verhalen van geschiedenis die broeder Honorius vertelde. En de elektroproef, waarbij we allemaal onder stroom werden gezet. Zou het nu goed doen onder het kopje 'kindermishandeling'. Een trauma was Wouda: 2x bij in de klas gezeten en dus 2x veel afkeuringen verdiend. Ik heb het geschopt tot sergeant-onder-nul (zie Dienstmakkers waaruit blijkt dat ik ook daar sergeant ben geweest)Ik weet nog dat Peter Broersen generaal was. En Kees Kos heeft een tennisballetje van mij op het dak gegooid. Ligt er nog. Moet ik nog van hem terugkrijgen. Van de leerlingen van toen zie ik Matthieu Niehe nog regelmatig. Een enkele keer kom ik Harrie Heuvelmans tegen.

  St Theodorusschool, 1959

  Het was gewoon een gezellige tijd.

  Het was gewoon een gezellige tijd. Waanzinnig veel geleerd van die fantastische muziekleraar G. Peelen! Daar heb ik nu nog steeds plezier van.

  Magister Vocat, 1966

  Eigenlijk weet ik niet zo veel meer; erg gezellig vond ik het niet.

  Eigenlijk weet ik niet zo veel meer; erg gezellig vond ik het niet. Ik weet nog twee dingen: ik was een matige leerling, steeds net met de hakken over de sloot over en zo. Ik slaagde met de hoogste cijfers, zulks zichtbaar tot ongeloof en - zo bleek later - ongenoegen van de school... Tweede: we gingen voor het eindexamen op retraite. Eigenlijk snapte ik er geen zak van van wat er allemaal werd bediscussieerd. Pas later begreep ik dat ik toentertijd mijn seksuele voorlichting was misgelopen.

  Saint Louis ULO, 1962

  ?