hans bouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hans bouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  hans bouwer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  leuke tijd gehad met juffrouw Ellen wijngand, die later stewardess werd.

  leuke tijd gehad met juffrouw Ellen wijngand, die later stewardess werd. sneeuwbal tegen het achterhoofd van hoofd- meester "aagje" Wagenaar gegooid. veel voor moeten na-komen. verder was ik best een lief kind!

  2004, hans bouwer

  hoop lol gehad, vooral met mijn maat martijn helmer.

  hoop lol gehad, vooral met mijn maat martijn helmer. Marjolijn breen, niels , anne-karlijn, michiel schroth, Bart. was wel een hechte tijsd. wintersport in champoussin met Stein rost van tonningen was echt zuipen een feesten. helaas niet in een jaar gehaald. was teveel met feesten bezig! leuk jaar

  2004, hans bouwer

  vanaf donderdag tot zondag elke middag naar dansen.

  vanaf donderdag tot zondag elke middag naar dansen. om iedereen te ontmoeten en lol te hebben. we hadden met de 'groep: edgar politiek,micheal donker,dimitri,jerry,arthur,chantal,marcofrens,wendy,marike,audry,monique hullegie,floris boers,maarten veer, en de rest" onze eigen nis. de derde van rechts geloof ik. vooral mijn hip-hop uitvoering met athur en cahantal tiggeler staan me nog bij. tijdens de dansavond als er "hip-hop" werd gedraaid lekker chillen terwijl iedereen in een kringetje om ons heen stond. heerlijk! Na de dansavond steevast naar disco NOXX. veel vriendinnetjes daar gehad. echt een leuke tijd!!!

  2004, hans bouwer
  ?