Hans Bijvelds

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Bijvelds en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Bijvelds heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In het millenium-jaar m'n laatste jaartje studiefinanciëring opgemaakt aan de studie Hogere Informatica (1-jarig post-hbo).

  In het millenium-jaar m'n laatste jaartje studiefinanciëring opgemaakt aan de studie Hogere Informatica (1-jarig post-hbo). Ontzettend leuke tijd gehad met een heel divers groepje technisch afgestudeerden.

  Hogeschool Eindhoven inform..., 1999

  Bedrijfswiskunde Na de TUE was de keuze voor Bedrijfswiskunde in Tilburg snel gemaakt.

  Bedrijfswiskunde Na de TUE was de keuze voor Bedrijfswiskunde in Tilburg snel gemaakt. Ik wilde immers wel verder met wiskunde. Bedrijfswiskunde was er net een officiële studierichting geworden en dat het in de organiserende fase zat hadden we wel gemerkt. Met vlagen lekker chaotisch, maar wel leerzaam en gezellig. Na een jaartje kwamen er nog enkele oude bekenden van de TUE binnendruppelen. Al met al een heel goede tijd gehad.

  Moller Instituut, 1995

  Technische Wiskunde Stevig aan de bak: de wiskunde was wel pittig, maar te doen.

  Technische Wiskunde Stevig aan de bak: de wiskunde was wel pittig, maar te doen. Als complete computerleek was ik totaal afgeknapt op het informatica-gedeelte en daardoor binnen 'n jaar gekapt met deze studie. Wel een aantal bekenden van de TUE teruggezien op de opleiding die ik hierna volgde.

  Technische Universiteit Ein..., 1995

  ?