Bekijk het volledige profiel van Hans Bax en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Hans Bax heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Was wel even wennen, na al die...

Was wel even wennen, na al die jaren weer zelf in de schoolbanken! Ik was nu eens een keer de oudste van de klas. Een hele ervaring, dat grote leeftijdsverschil (de jongste was 19 en ik was al 44). Heel verfrissend, overigens. Ik heb erg veel aan de opleiding (SPH-dt) gehad, niet zozeer voor mijn (huidige) werk, maar wel voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Met name de eerste twee jaar waren daarbij ook nog eens heel gezellig!

2004, Hans Bax

Ik heb slechts twee jaar op de...

Ik heb slechts twee jaar op deze school gewerkt, in de eindgroep. Was een fantastische tijd. Leuke herinneringen! Ik ben vanuit Zeist een LOMschool in Wijk bij Duurstede begonnen.

2004, Hans Bax

1 juni 1984 ben ik deze school...

1 juni 1984 ben ik deze school gestart. Ik heb er met erg veel plezier gewerkt. De beste herinneringen heb ik aan alle kinderen die mijn school bezochten: prachtmensen waren dat! Op de een of andere manier vast gelopen, maar stuk voor stuk juwelen. Verder waren er fantastische ouders, vrijwilligers en niet te vergeten natuurlijk: de collega's! Er is veel gepionierd, zeker in de eerste jaren, toen we nog in het noodgebouw op het schoolplein van de Jozefschool zaten. Een prachtige tijd om op terug te kijken. Soms mis ik het wel....

2004, Hans Bax
?