Hans Adriaan Beenakker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Adriaan Beenakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Adriaan Beenakker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  van Lier, Grotenhuis, Lesquiller, Pino, Andringa, Kuipers, Sepers lereraren.

  van Lier, Grotenhuis, Lesquiller, Pino, Andringa, Kuipers, Sepers lereraren. Ik heb vele uren gemaakt door verantwoordelijk te zijn voor het maken van een leerlingenkamer 1e kamer links als je binnenkwam, zo braaf was ik dat ik daar tijdens lesuren tijd voor kreeg. Was favoriet van Andringa als het om korvee bij Kervezee ging en buiten de klas staan. Klasgenoten Buddy de Coeninck van Capelle, John Bakker, van Leeuwen, José Vermeulen, Geke de Vries, Maarten Went,Wilfried van den Elshout,eva

  Tijmstra HBS / Handelsdag S..., 1969

  Gestart in de Zuidlarenstraat in 1966 met lui als Arend Hulshorst,Buddy de Coeninck van Capelle, daarna naar de Melisstokelaan.

  Gestart in de Zuidlarenstraat in 1966 met lui als Arend Hulshorst,Buddy de Coeninck van Capelle, daarna naar de Melisstokelaan. Veel gekeet en weinig voortgang gemaakt Vaste bezoeker van Juffrouw Valken (conrectrix). Ik ben veel namen uit die tijd vergeten. Als je mijn geheugen op wil frissen zoek dan maar op Hans Beenakker in een search engine, dan vind je me wel.

  Simon Stevin Scholengemeens..., 1966

  Ik zat bij meester Woudstra in de klas.

  Ik zat bij meester Woudstra in de klas. Een fijne man aan wie ik zeer goede herinneringen bewaar. Maatje was Rene Cornet.

  Koningin Wilhelminaschool, 1965

  ?