Ontdek PLUS

Hans Achterbergh

Kent 4 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Achterbergh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Achterbergh heeft 7 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klasgenoten Ton Spoel, vriendinnetjes Bea Koot en Grace Meurs.

  Klasgenoten Ton Spoel, vriendinnetjes Bea Koot en Grace Meurs. Juffen Boom en Hamwijk en Meesters De Waal en Van de Velde. De laatste heeft mij nog bijles wiskunde gegeven toen ik al op de middelbare school zat.

  Kohnstammschool, 1958

  De gymlessen van Hoogland, nablijven of strafcorvee bij Schreudering en natuurlijk de onnavolgbare biologie-uren bij Van Praag.

  De gymlessen van Hoogland, nablijven of strafcorvee bij Schreudering en natuurlijk de onnavolgbare biologie-uren bij Van Praag. Veel gesport (handbal, softbal) en Amersfoorts Kampioen geworden met schoolvoetbal in een geweldig team. Daarna naar de provinciale finale samen met Ben van Bekkum en Van den Haak, de leraar Engels. Die had een plastic handprothese en stuurde zijn oude Dafje daarmee, terwijl hij met zijn goede hand een shagje draaide. Leuke meiden in de klas, waarvan ik Letty Oppenhuizen de allerleukste vond...

  De Amersfoortse Berg, 1964