Ontdek PLUS

Hanny Vahrmeyer

Kent 20 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanny Vahrmeyer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanny Vahrmeyer heeft 8 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De school stond tegenover ons waar we wonen.

  De school stond tegenover ons waar we wonen. Kon ik herinneren met het bouwen van deze school.Toen de school was opgeleverd, ging ik naar die school toe. Was ik in de eerste klas blijven zitten omdat ik vaak ziek was. Verder was ik wel overgegaan. Twee jaar op iedere woensdagmiddag na schooltijd op balletles gezeten. Nelleke Beukelaar kwam in de derde klas bij mij in de klas, om dat zij was blijven zitten. Ging ik met Nelleke om. Later ging ik met de jongens van mijn klas Robert Brink, Maries van Hoorn en Wouter Bruinink om. Voetballer Klaas Nunninga van Ajax was onze leraar van de vijfde klas.Juffrouw Nek, juffrouw Pam, juffrouw Mulder,juffrouw Veldhuis en meneer Stubenisky waren onze leraren.

  Marius Bauer school, 1960

  Kan ik de school nog wel herinneren.

  Kan ik de school nog wel herinneren. Klassen waren naast elkaar, maar wel een klein schoolgebouw. Kan ik niet herinneren van de kinderen van mijn klas. In 1958 gingen ik met mijn ouders en mijn broertje verhuizen van Ten Kate straat naar Thornprikkerstraat. Was toen nog zand wat er meer bijgebouwd was. Ging ik naar de kleuterschool toe in Comeniusstraat. Was zaterdags ook school waar ik een hekel aan had.

  Okkie Pepernoot (kleutersc..., 1957

  Ik woonde vlak in de buurt van deze school.

  Ik woonde vlak in de buurt van deze school. Ging ik lopend naar school toe.De school was pas opgeleverd. Zat ik bij Frida Kooiman en Nettie Odekerken in de klas. Frida woonde in de Vlietstraat bij Haarlemmermeerstation. Nettie Odekerken woonde naast mij om de hoek van mijn straat en ging ik met haar om. Juffrouw Vuyst en meneer Woortman herinner ik hem waren mijn favoriete leraren. In de derde klas de assistente H klas hadden we iedere woensdag na schooltijd in het zelfde schoolgebouw typeles. Examens van typen gedaan en ik was het geslaagd.

  4e Amsterdamse Christelijke..., 1967