Hanny Thies

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanny Thies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanny Thies heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er maar 1 jaar opgezeten.

  Ik heb er maar 1 jaar opgezeten. Ben direct in de 3e klas gekomen, daar ik de MULO heb gehad. Hier heb ik destijds gekozen voor wiskunde. Vandaar nog een jaar naar de handelsavondschool - 4 avonden in de week. Bij mij zat o.a. in de klas Annie Dijkstra. Hoe zou het met haar zijn?

  Gem. Middelbare Handelsavon..., 1967

  Ik heb een jaar op gezeten na de MULO - de vormingsklas.

  Ik heb een jaar op gezeten na de MULO - de vormingsklas. De school vierde dit jaar haar 40-jarig bestaan. In 1977 vierde de school haar 50-jarig bestaan en was er een reunie. Ik toen alle meiden uit de klas bereikt, behalve eentje. We zijn toen met een groep van 12 meiden naar de reunie gewees. Hoe zou het zijn met bijv. Anneke v.d. Bosch, Elly Udding, Grietje Aling etc.

  Prof Kohnstammschool, 1966

  De school was nieuw en een klein eindje van ons huis.

  De school was nieuw en een klein eindje van ons huis. Van augustus t/m december eerst naar de Oostersingelschool en in januari 1959 naar de nieuwe school die toen klaar was. Ik ben daar begonnen bij juf Spelde en handwerken van juf de Lange. Verder heb ik les gehad van Huisman, Frik en Zoer.

  Linthorst Homanschool, 1958

  ?