Hanny sonneveld

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanny sonneveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanny sonneveld heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had in de 1e klas meester Bouman als onderwijzer.

  Ik had in de 1e klas meester Bouman als onderwijzer. 2e t/m 4e klas juffr. Joppe. 5e klas juffr. de Koning en in de 6e klas..... juffr. Walison. De juf die bij de meesten wel in gedachten is gebleven.Verder wat namen... Rietje Lagrand, Nelleke Boogaard, Nico Krommenhoek. Jan Glavimans, Gonny, Emmy{woonde t/o de school).Leen en zijn zusje Ria?Corry van Vessem. Best nog wel veel namen die me te binnen schieten.

  Piet Heinschool, 1949

  Na de naaister en de costumiere opleiding op een andere school gevolgd te hebben, heb ik de 1jarige coupeuse opleiding op deze school gevolgd.

  Na de naaister en de costumiere opleiding op een andere school gevolgd te hebben, heb ik de 1jarige coupeuse opleiding op deze school gevolgd.

  Huishoudschool, 1962

  Het eerste jaar was deze school nog in de Duijstraat bij de Binnenweg,daarna in de Borgerstraat .

  Het eerste jaar was deze school nog in de Duijstraat bij de Binnenweg,daarna in de Borgerstraat . Ik ben na de primaire jaren doorgegaan voor naaisters 1 en 2, daarna voor costumiere A en B.Ik kan me juffr Van Leeuwen van tekenles nog wel herinnerenen juffr Pieterson de directrice. Ik weet ook nog wel,dat we met lange broek niet in de klas mochten,We moesten ons in de garderobe omkleden. Dan die vreselijke kookmutsen die we opmoesten tijdens de eerste 2jaren.Klasgenootjes weet ik me niet meer te herinneren.

  de schakel, 1955

  ?