Hanny Olinga

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanny Olinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hanny Olinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Eigenlijk weet ik nog best veel van deze school.

  Eigenlijk weet ik nog best veel van deze school. Kleien aan de ronde tafel, de poppenhoek, Lego, waar meestal de jongens speelden. Kleuren met wasco. "juf" Annie die de koffie bracht voor de onderwijzeressen. Juf Bontsema, spelen in de zandbak buiten. We kregen toen speeltoestellen op het plein. Auto's, die altijd direct bezet waren en de glijbaan. Ik herinner me Bertha Boon, die in de Kamerlingh Onnesstraat woonde en op ballet zat. Dat wilde ik ook erg graag, maar thuis was daar geen geld voor. En Lammert Meester, die een stukje uit de mouw van mijn nieuwe jurk knipte......

  2010, Hanny Olinga

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Met meiden in de kantine, heb leren toepen, Nederlands van Uffen. Ik ben wel nieuwsgierig hoe het met een aantal is vergaan o.a.: Milou en anderen. Ik ben iedereen uit het oog verloren.

  2005, Hanny Olinga

  Dit was de school die de basis heeft gelegd voor mijn uitgebreide kennis.

  Dit was de school die de basis heeft gelegd voor mijn uitgebreide kennis. Dit kwam waarschijnlijk door de "kwissen" die werden gehouden. Het waren bijna altijd dezelfden die wonnen: Jan Poortinga, Wouter van Oort..... Mijn viendin Mijntje van den Handel. Bij haar thuis in het Stadsparkpaviljoen...... Het was een leuke, ouderwetse school. Een hoogtepunt voor de meiden van de 6e klas was het koffiezetten en het rondbrengen hiervan. Het schoolkamp van de 6e klas in Spier herinner ik mij nog goed: Siccema met een padvindersfluit, elke avond een boswandeling. Aan beweging geen gebrek.

  2005, Hanny Olinga
  ?