Hanny Bijl-Hagen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanny Bijl-Hagen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanny Bijl-Hagen heeft 26 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van deze school herinner ik me niet zo veel.

  Van deze school herinner ik me niet zo veel. Alleen Juf Snoek. Maar misschien zijn er nog leerlingen die een klassenfoto hebben of andere foto's. Dat zou ik wel leuk vinden om die eens te zien. We woonden in de Bothastraat en dus dicht bij de kleuterschool. Bij Mahieutje in de van Galenstraat was altijd wel wat lekkers te koop. We hebben altijd fijn gewoond in de Bothastraat. Iedereen kende elkaar daar.

  Nuts kleuterschool, 1948

  De Huishoudschool is een leuke tijd geweest.

  De Huishoudschool is een leuke tijd geweest.Ik kreeg wel goede cijfers voor breien (handwerken) maar dat werd dan wel eens door mijn moeder gedaan. En later nog wel eens doorgegeven aan een andere leerling die dan ook een goed cijfer haalde. Maar we hebben een leuke tijd gehad.Later heb ik tot aan mijn trouwen bij Herman Nypels gewerkt op het atelier boven de zaak in de Koningstraat-hoek Spoorstraat.Daar was toen veel werk aan marine-uniformen. De zaak bestaat nog steeds. Ik heb hier fijn gewerkt.

  Algemene meisjesschool van ..., 1956

  Ik heb op deze school 6 jaar gezeten.

  Ik heb op deze school 6 jaar gezeten. We gingen altijd naar school met Nellie Iedema(die woonde in de Wilhelminastraat). Neeltje Bruinink was ook altijd een vriendinnetje van me. En dan over de Loodsgracht (langs het paard van de groentenboer) naar school toe. Later werd de school gesplitst en moesten de leerlingen aan de kant van de Polderweg naar een school in Oud Den Helder (Weth.v.Looschool) en de rest naar de Weststraat.

  school 7, 1950

  ?