hannie kramer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hannie kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hannie kramer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik ging in mijn mavo met verschillende mensen om, wij hadden een leuke klas, waar erg veel gelachen werd.

  ik ging in mijn mavo met verschillende mensen om, wij hadden een leuke klas, waar erg veel gelachen werd. de geschiedenislessen van oosterling en de engelse lessen van keizer vond ik het geweldigst. de meest vreemde leraar in die tijd vond ik de tekenleraar.

  MAVO Zaandijk, 1970

  Juf Drijver was voor mij de allerliefste juf! Nog denk ik vaak terug aan de manier waarop zij pinkeltje aan ons voorlas.

  Juf Drijver was voor mij de allerliefste juf! Nog denk ik vaak terug aan de manier waarop zij pinkeltje aan ons voorlas. Ik wilde zo graag op juf drijver lijken. Ik ging vaak om met ineke mars.

  kleuterschool de Koppoter, 1960

  ik heb het altijd naar mijn zin gehad op de lindenboomschool.

  ik heb het altijd naar mijn zin gehad op de lindenboomschool. Vooral de jaren bij meester oost heb ik als heel gezellig ervaren. mij grote liefde op de lindenboomschool was rob smit! Hij kon zo ontzettend goed schaatsen! helaas zie ik nog weinig van mijn oud klasgenoten terug. misschien via deze weg?

  lindeboomschool, 1962

  ?