Hannie Arkel

Kent 45 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hannie Arkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hannie Arkel heeft 11 klassenfoto's en kent 45 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik kan me juffr.

  ik kan me juffr. van Son nog herinneren van de 1e en 2e klas in de 3e hadden we mevr. Broere, zij was niet mijn favoriet, in de 4e hadden we meester van Iperen toen was het erg gezellig,in de 5e hadden meester van Walsum, die had de aardigheid om de jongens broer, en de meisjes zus te noemen.De zesde heb ik gehad op een andere school, niet omdat deze school niet goed was maar op dit moment had ik daar wat vriendinnen. Op deze school kregen we naar mijn idee veel sport zowel binnen als buiten. Op de school die ik hierna bezocht werd nauwelijks aan sport gedaan en dat mistte ik toen. In 1998 nog een reunie gehad met oud leerlingen van de 4e klas en dhr. van Iperen.

  Wantijschool, 1955

  Ik heb alleen de zesde klas doorlopen op deze school.

  Ik heb alleen de zesde klas doorlopen op deze school. We waren de eerste zesde klas die de school verliet, negen leerlingen, Henk de Hartog, Bea van Loon, Iteke Erkelens, Gerda Leverink, verder kan ik de namen niet meer herinneren. Wim Sleeuwits heb ik ook nog goed gekend omdat die vlakbij ons woonde en Wil Mannak is mijn schoonzus.

  Rehobothschool, 1960

  ?