Hanneke Veneboer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Veneboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke Veneboer heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vooral een hele gezellige tijd waar ik goeie herinneringen aan heb overgehouden: methodiek met mevr.

  Vooral een hele gezellige tijd waar ik goeie herinneringen aan heb overgehouden: methodiek met mevr. Loss en de Vries. Helaas niet in het onderwijs terecht gekomen, maar heb dingen op mijn eigen kinderen toe kunnen passen!Ik vond laatst de foto's van de werkweek in Valkenburg weer!

  Egelantier, christelijke op..., 1982

  1e klas als klasseleraar Katsma In de 2e klas bevriend geraakt met Nettie Bouma, waar ik nu nog steeds bevriend mee ben ook met Christa de Vries ( iets hogere klas), Geke v.

  1e klas als klasseleraar Katsma In de 2e klas bevriend geraakt met Nettie Bouma, waar ik nu nog steeds bevriend mee ben ook met Christa de Vries ( iets hogere klas), Geke v. Wieren. heb ik zo nu en dan contact. Verder herinner ik mij o.a Gea ? , Elleke Bekhof , Rita Dijksterhuis Freerk Roorda( die ik laatst nog bij ons in de winkel trof).Iris Koolen e.a.

  Chr. Mavo Rehoboth, 1978

  In de Slimme Apen gezeten.

  In de Slimme Apen gezeten. bij zr. Jozephia later bij Juf Mia Elfrink.En in de Bovenbouw bij Juf Louise Jacobs ( Weber) waar we ook nog bij op haar trouwerij in Oosterbeek zijn geweest met de hele klas.Klas 6, nu groep 8 nog een jaartje over gedaan zodat ik naar de mavo kon. Het leuke voor nu is dat onze jongste nu op de St. Lukasschool zit en het ondanks de verbouwing nog heel vertrouwd aanvoelt.

  Sint Lukas Jenaplan-School, 1971

  ?