Hanneke v Weije

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke v Weije en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke v Weije heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Adam is mijn meisjesnaam en het was in onze groep de gewoonte om elkaar bij de achternaam aan te spreken.

  Adam is mijn meisjesnaam en het was in onze groep de gewoonte om elkaar bij de achternaam aan te spreken.Van de leerkrachten kan ik me Knol nog herinneren, verder Bouman voor Engels, later opgevolgd door van der Berg, die ook aardrijkskunde gaf. Wat ik me vooral van hem herinner is dat zijn ringvinger van zijn ene hand krom stond en dat hij daar altijd zijn krijtje tussen stopte.Biologie van Willems, Sevat die Frans probeerde te geven en ik kan me ook herinneren, dat we op een bepaald moment in het noodgebouw aan het Westhovenplein aardrijkskunde kregen van een frater, die absoluut geen orde kon houden. We hebben hem zelfs eens met podium en al buiten op het schoolplein gezet!!! Klasgenoten die ik me nog kan herinneren zijn er te veel om op te noemen:Marion Maas,Steef Wouters,Hans Oosterveer, André Looyesteyn, Heleen Visser, Marian Klein, Lily Landsweers,Agnes Friskes( leuke foto's)en nog veel meer namen!!! Het spijt me te moeten lezen, dat Sandra Samuels is overleden. Zij heeft bij de gemeente Zoetermeer gewerkt en de geboorteaangifte van mijn jongste zoon( 19) aangenomen.Ik kende haar al vanaf de lagere school.zie ook meisjesmulo moerwijk.Ik zou het erg leuk vinden om berichtjes te krijgen van mijn oude schoolvrienden en vriendinnen.

  MAVO MOERWIJK, 1970

  Het was in onze groep de gewoonte om elkaar bij de achternaam aan te spreken.

  Het was in onze groep de gewoonte om elkaar bij de achternaam aan te spreken. In de tweede klas heb ik verkering gekregen met Rene Ramakers tot groot verdriet van juf Willems, die het ten koste zag gaan van onze leerprestaties. Na de diplomering in '74 zijn Rene en ik verloofd en in '76 getrouwd.In 1990 is rene overleden. Juf Willems is van dit alles op de hoogte gehouden: op onze bruiloft is zij op de receptie geweest en na het overlijden van Rene heb ik een heel lieve brief van haar gekregen. Ik heb begrepen, dat ook zij niet meer in leven is.zie ook Mavo Moerwijk.

  RK Meisjes Mulo Moerwijk, 1970

  Ik ben in de derde klas op de Jeroenschool gekomen in de klas van Juf v Wijk.

  Ik ben in de derde klas op de Jeroenschool gekomen in de klas van Juf v Wijk. Deze juf was zeer te spreken over mijn handschrtft en ik moest dan ook veelvuldig op het schoolbord voorschrijven. Verder kan ik me herinneren bij juf. v Weers te hebben gezeten en bij de Indische juf Bouwman in de 6e klas.

  St. Jeroen, 1965

  ?