Hanneke Schwippert

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Schwippert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hanneke Schwippert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De trouwerij van juf Inge, wat was zij een lieve juf en wat vond ik het erg dat ze wegging.

  De trouwerij van juf Inge, wat was zij een lieve juf en wat vond ik het erg dat ze wegging. Eindeloos knikkeren, touwtje springen en spelletjes doen op het schoolplein. Kronkel. Meester Aike en de ontluikende romance met juf Marja. De angst voor de enigszins sadistische buien van meester Bart. De weeksluiting, engelse les buiten schooltijd, groepjes vorming, enkele pestkoppen en 'pispaaltjes'. Schoolreisjes, zwemles en de zenuwen voor de spreekbeurten.

  Zuidacker, 1976

  De wiskundeleraar die tweehandig was.

  De wiskundeleraar die tweehandig was. De werkweek naar Florance en Rome in 4VWO waar ik Marianne vd Burgt heb leren kennen, we zijn nog steeds dikke vriendinnen! De kerst uitvoeringen, leraren die vanwege mijn oudere broer en zus al bij voorbaat een mening over me hadden, de hele kleine lerares (mw vd Spek?) geschiedenis die zo ontzettend boeiend kon vertellen. In de derde klas kwam ik bij Marike Lagendaal (nu: van Zanten) in de klas en ook met haar ben ik nog steeds dik bevriend. We waren zelfs elkaars getuige op onze huwelijken. De O-uren, de parafenkaart en natuurlijk de versierde agenda's, typisch rector van der Hoef tijdens de O-uren "waar gaan wij naartoe??", het snoepwinkeltje over het spoor en de sarcastische leraar frans en duits (sorry namen vergeten, allebei priemende blauwe ogen). De projectweken in de eerste twee klassen waren ook geweldig, wat een sfeer in de school en betrokkenheid. Leuk de avondopening in die week voor de familie. Het eind fietsen naar sportpark voor buiten gymles en het ontleden van het koeienoog met leraar Bol van biologie.

  Erasmus College, 1982

  ?