Bekijk het volledige profiel van Hanneke Osinga en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Hanneke Osinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na de HAVO in Harderwijk de op...

Na de HAVO in Harderwijk de opleiding tot Verpleegkundige A gevolgd. Ondanks alle verantwoordelijkheden een hele goeie tijd gehad. In groep Dec'73. groepsdocente Tineke van Dijk(e)? In de groep met oa; Paul (rossig haar), Marie-Louise Schenkels, Ellen Sijmons Van dec'73 tot '75 in de flat gewoond. Op de verdieping in de 'Zusterflat' met oa. Madzy Blok en Ingrid ??? (achternaam vergeten. Ook met Piet van der Wal en Lex Unk, Roel Porck, Jan Sodekampf veel geklaverjast beneden in de flat. In de Chirurgijn en De Schouw na de late dienst en nachtdienst ook heel veel uurtjes doorgebracht. Na de A-opleiding ook nog de CCU specialisatie gedaan en 2 jaar op Urologie gewerkt bij Trudy Wilcke. Hele goede tijd gehad. Daarna 2 jaar MGZ opleiding gevolgd aan SICSA. Uiteindelijk nooit meer als verpleegkundige gewerkt omdat ik 'het' er toch niet kon vinden.

2004, Hanneke Osinga

Meester Kok in de 3e, Juffrouw...

Meester Kok in de 3e, Juffrouw Winter in de 4e, Meester Witte in de 5e die mij de hele klas liet rondlopen zodat iedereen goed kon zien dat ik vanaf dat moment een bril droeg. Rob Bosman, Rene van Amerongen, Rob Hessing, Gerrie Bouvé, Margriet Biesheuvel, Hans Glastra. De meesten van het clubje dat op zaterdag ochtend extra les kreeg van Meneer Boers uit de Toetsnaald, gingen naar de nieuwe Rijks HBS in het Slingerbos. Omdat dit toen hoofdzakelijk noodlokalen waren wilde ik liever naar het CCNassau Veluwe.

2004, Hanneke Osinga

In 3 mms blijven zitten(laats...

In 3 mms blijven zitten(laatste jaar voordat de mammoetwet zich aandiende)terug naar 3 havo. God, wat was ik blij weer in een gemengde klas te komen. Toch weer voor het 'pretpakket' gekozen. Klasgenoten o.a. Aafje van Lindenberg, Annelies vd Werf, Marijke van Besouw, Henk Bierenbroodspot, Henk-Joost Wortel, Leo Oosterom die zo heel mooi piano kon spelen, of was het orgel? In de 2e MMS bij Juffrouw Datema moesten 'Het geiten weitje' uit ons hoofd leren. Meneer van de Berg (NL)op de Havo was wel heel wat inspirerender. Bij meneer Sas (Frans) ook heel wat afgelachen omdat hij altijd zo heel serieus was en eigenlijk niet goed tegen een grapje kon. Op de Havo zat ik ook vaak in de klas bij Hanneke Aria Helder. Op excursie naar oost Berlijn en de Harz wat spannend allemaal. Ik heb er nog een paar asbakken en bierglazen aan overgehouden! Hoe langer ik er over nadenk hoe meer herinneringen er boven komen. Erg leuk!

2004, Hanneke Osinga
?