Hanneke Ofman

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Ofman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hanneke Ofman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb maar een paar maanden o...

  Ik heb maar een paar maanden op deze school gezeten. Ontzettend groot, en totaal aan je lot overgelaten. Je moest het allemaal maar zelf doen. Vriendinnen: Reini Saarloos, Irene Dieleman en Ingrid .....

  2006, Hanneke Ofman

  Leuke herinneringen. Ik ben va...

  Leuke herinneringen. Ik ben vaak op het matje geroepen mij dir. Mersch, met een boek op mijn kop gehad van dhr. Hoek, geweldige lessen van mevr. Blankers en Juf Simons zei me altijd : Je kan het wel, als je maar wil. Lief mens. Volgens mij was de straatnaam Schietbaanlaan, maar je had ook nog een dependance, dan moest je binnendoor een pleintje over. We kregen daar tekenles.

  2006, Hanneke Ofman

  Mijn beste vriendin was Reini ...

  Mijn beste vriendin was Reini Saarloos. Wij zijn na deze school ook samen naar het Montessori College gegaan. Mavo. Mijn brugklas daar heb ik echter niet afgemaakt, omdat wij gingen verhuizen naar de andere kant van Rotterdam. Ik kan mij nog heel goed zuster Damiano herinneren. Dit vond ik toch wel de aardigste lerares. Zij gaf toen les in klas 6. Wie ik mij verder nog kan herinneren zijn Irene Dielemans, Anneke van den Akker, Natalie Jacott, Cobie Arnolds, Jantje Swaen, Karel van de Stappen en zijn broer,Liesje, Hennie Hensen, Frankie, Rini van Dordt enz.

  2006, Hanneke Ofman
  ?