Hanneke Hendriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hanneke Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Op kamers!!! lachen met Chantal, Eva en Nancy.

  Op kamers!!! lachen met Chantal, Eva en Nancy. Klote afgestudeerd in Heerlen, wel gezellig omdat het een Duo stage was maar verder, ga niet stagelopen bij Berden in Heerlen!! Doe momenteel niets met mijn opleiding en dat laat ik maar zo.

  2004, Hanneke Hendriks

  Weet er niet meer zo heel veel van.

  Weet er niet meer zo heel veel van. Was een erg verlegen meisje en keek toen toch wel erg op tegen de 'populaire' :-)) Aantal jaren hartsvriendin geweest zoals dat toen heette met Tamara. Veel gelachen met haar. Juffrouw Riek, meester van Zundert waren toch wel favoriet. Laatste jaar bij van Zundert was het leukste, musical, kamp en het laatste schoolfeest met alleen onze klas. En af en toe een fuif wat natuurlijk op die leeftijd enorm spannend is. Lamp uit en degene die je vast hebt...daar moest je mee schuifelen. Eerste kalverliefde met Andy en zelfs 'getrouwd' compleet met rijst en al. Helaas zie ik de meeste van de oud klasgenoten zelden

  2004, Hanneke Hendriks

  In de pauze in de shelter bij Gerard, briefjes rondsturen in de klas, veel.

  In de pauze in de shelter bij Gerard, briefjes rondsturen in de klas, veel....heeel veel kletsen, maar altijd net op tijd ophouden:-)) Vooral de laatste jaren waren erg leuk, gaaf examenfeest. Eerste liefde op school leren kennen, schoolfeesten in Axis en ga zo maar door.

  2004, Hanneke Hendriks
  ?