Hanneke Aalbers

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hanneke Aalbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hanneke Aalbers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik herinner me nog; de stiekeme sigaretjes bij de deur van het gymgebouw, het zoenen in het fietsenhok.

  Ik herinner me nog; de stiekeme sigaretjes bij de deur van het gymgebouw, het zoenen in het fietsenhok. De pakjes cabalero die we voor dhr. Aarts in het winkeltje mochten halen, de vele puddingbroodjes tussen de middag, de carnavalsmiddagen in de aula, de biologieles van dhr. Michiels, de Franse liedjes bij Joost Strijbos, natuurkunde naast Jolanda Persoon, de jazz ballet uitvoering, de geweldige reis in het vierdejaar naar Parijs. Samen met medeklasgenootjes zoals Karina Bogers, Ilonka Puijnbroek,Ronald en Erik Schoffelmeer, Paula van Amersfoort, Michiel Biesbroek en vele anderen. Zou leuk zijn om iedereen weer eens te ontmoeten.

  2010, Hanneke Aalbers

  Ondanks dat ik amper in het basisonderwijs werkzaam ben geweest zou ik de jaren op de KLOS nooit hebben willen missen.

  Ondanks dat ik amper in het basisonderwijs werkzaam ben geweest zou ik de jaren op de KLOS nooit hebben willen missen. Het was een kleine intieme school (vergeleken bij huidige opleidingen) en je kende elkaar van gezicht en vaak bij naam. De 'meiden'van onze lichting .... wat hebben we een lol gehad .... zelfs na 23 jaar zie ik nog regelmatig oud klasgenootjes. Herinneren jullie Jack nog met zijn trommel; en wij maar lopen op de maat.Óf Bert en daarna Jelle bij muziek. Jo en JoJo van methodiek en Paultje bij Pedagogiek. Wil Notten en Ineke van Nederlands. Mijn klasgenootjes waren: Loes vd Beek, Ans van Baren, Ingeborg Olofsen, Hanny Zwaan, Helmine van Wetten, Maria, Simone, Susanne, etc. Zat jij ook bij mij in de klas..... misschien kunnen we eens wat organiseren?

  2004, Hanneke Aalbers
  ?