Hank van Bosstraten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hank van Bosstraten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hank van Bosstraten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Feit dat onze familie een van de weinige destijds was in Nederweert met een kleurtje.

  Feit dat onze familie een van de weinige destijds was in Nederweert met een kleurtje. Erg veel gelachen met Hans Gielen (bij hem thuis voor het eerst op 7 jarige leeftijd koffie gedronken: ging bijna dood), Johan Bongers en Willie Engels (de tijger). Favoriete meiden: Resianne Bongers en Thekla Geleijns. Schrok me de pleuris toen ik paar jaar geleden weer in nederweert kwam en zag dat op de plek van de school protserige bungalowtjes stonden. Daar op de plek waar ik mijn eerste zoen gaf/kreeg...

  2004, Hank van Bosstraten

  Het feit dat ik in eerste instantie me bij de open dag als student opgaf omdat ik twee vriendinnen een lift gaf (Nicole Kamphuis en Inge Rutten, de laatste nu de moeder van mijn drie dochters), vooral omdat ik interesse had in het drama-gedeelte.

  Het feit dat ik in eerste instantie me bij de open dag als student opgaf omdat ik twee vriendinnen een lift gaf (Nicole Kamphuis en Inge Rutten, de laatste nu de moeder van mijn drie dochters), vooral omdat ik interesse had in het drama-gedeelte. De kerstmusical "Sneeuwwitje en de transeksuele wolf" en het feit dat we eigenlijk op het feest niet mochten dansen. De fietstocht naar Zuid-Limbirg (die ik als enige vanwege kleine blessure in de bezemwagen mocht uitzitten). Het schrijven voor het akademieblad Het Pabool, dat van 8 pagina's uitgroeide tot 64. Helaas niet de opleiding afgemaakt (waarom vertel ik nog wel es).

  2004, Hank van Bosstraten

  Maar 1 jaartje gevolgd, maar enorm gelachen met Adje Bemelen uit Kerkrade en Ferdi Schrooten (?).

  Maar 1 jaartje gevolgd, maar enorm gelachen met Adje Bemelen uit Kerkrade en Ferdi Schrooten (?). Waar zijn jullie, jongens? Memorabel was vooral de excursie naar Rotterdam (o.a. B6 en Peperklip), waar Adje ondergespuugd werd door koekjesetende klierkind. Ferdi had overigens iets te maken met de Janse Bagge Bend.

  2004, Hank van Bosstraten
  ?