Han Luning

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Han Luning en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Han Luning heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEAO-BE als laatste in de bezemklas van Nestor Van Dellen De laatsten die nog een 3-jarige HEAO hebben gedaan.

  HEAO-BE als laatste in de bezemklas van Nestor Van Dellen De laatsten die nog een 3-jarige HEAO hebben gedaan. (Ik deed er 5 jaar over ... want ik zat drie jaar in de tweede ...) Veel wezen stappen omdat wij altijd in de eerste week zorgden dat wij geen les hadden op vrijdag... Dus stappen in de Mazzo, the Sound, The Joker, Warhol, de Zolder (!), The Palace, Grote Griet et cet era. En kaarten in de UB natuurlijk....maar, ik vond de zondagsschool in Ruinen nog leuker ... Eén van de mooiste herinneringen waren het ketsen met Halve Liters in de Groote Griet als de tentamenweek weer voorbij was ... Ook heb ik als OSG-kampioen klaverjassen hier mijn vaardigheden in andere kaartspellen geoptimaliseerd (toepen, boerenbridgen, 31-en, hartenjagen etc.) Groeten aan iedereen !!!

  HEAO Groningen, 1985

  Wij waren meteen de stoersten der school !! WIJ hebben de school verhuisd en ingericht.

  Wij waren meteen de stoersten der school !! WIJ hebben de school verhuisd en ingericht. WIJ gingen hangend achter auto´s naar school. WIJ bikten het ijs voor de ingang weg. Kortom, zonder ONS was het nix geworden van de school waarvan Therese Takens de naam heeft bedacht!!!!!

  't Oelebrod, 1978

  Mooiste school ooit !!! Nog zeer fijne herinneringen aan `´t muurtie-trap-muurtie´ tegen de fabriek an !!! Het romantische, maar geurige ´pishokkie´ en voetballen totdat de meiden weer ´jonges-maagies-vangn´wilden doen .

  Mooiste school ooit !!! Nog zeer fijne herinneringen aan `´t muurtie-trap-muurtie´ tegen de fabriek an !!! Het romantische, maar geurige ´pishokkie´ en voetballen totdat de meiden weer ´jonges-maagies-vangn´wilden doen ... Koud in de barakken omdat de kachel weer eens stuk was en kameraden op het dak als ik op woensdagmiddag blokfluitles had. Tijdens de zondagsschool langdurig op de bel drukken en de vissen net iets te veel voer geven .... Trouwens, in 2004 zijn wij al 25 jaar van school af !!! Reunie ??? Waar is Saskia Boetius ??????????????

  Openbare Lagere School, 1973

  ?