Bekijk het volledige profiel van Han Joosen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Han Joosen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Eerst de Clemens en later Door...

Eerst de Clemens en later Doornbos. Kan me hier niet veel meer van herinneren. Verdaasdonk had ik in de derde klas, maar toen zijn we halverwege het jaar verhuisd naar de Doornbos school. Ik heb zelfs nog even bij juffrouw van Haperen gezeten, want ik was te stom om in een gewone klas te zitten. Volgens mij is dat toch nog redelijk goed gekomen.

2004, Han Joosen

Veel locaties gehad, Beverweg,...

Veel locaties gehad, Beverweg, Oranjesingel, Hoge Vught. Ik herrinner me van Poppel, Adank,Elewout, de Neus nog als leraren. Stefan Israel zie ik nog wel eens; Een keer per jaar komen een paar oude school- en jeugdvrienden samen. Nico van Dongen, Wil van Ginneken, Peter Kooiman en ik. Zie foto.

2004, Han Joosen

Ik weet er echt niet veel meer...

Ik weet er echt niet veel meer van, wel dat rondje bij de bakker,Gouden Leeuw en een zatte tekenleraar. Was Kats geen leraar Nederlands? Bas van Pruissen zat wel eens bij mij in de klas,zoals ook Ruud Bliek, Frank Thompson en Linda Klein. Van Oosten was directeur. Een van de leuke leraren was natuurlijk Walder voor economie. Benieuwd wat er van zijn oudste zoon is terrecht gekomen, toen was het een drama als we zijn vader mochten geloven.

2004, Han Joosen
?