Bekijk het volledige profiel van han dehne en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 12

han dehne heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

deed in die tijd de afdeling ...

deed in die tijd de afdeling elektrotechniek, was daar absoluut geen ster in. Bleef dan ook in de 1e klas zitten en heb uiteindelijk aan het eind van de 2e klas geen diploma behaald. Was wel erg betrokken bij de jaarlijkse schoolrevue en vervulde dan een der hoofdrollen. De grote motivator van die revue was de leraar Nederlands. Kan mij als klasgenoot herinneren ene Leo Heino. Verder weet ik eigenlijk geen namen meer. De toenmalige leraar bankwerken strafte bij voorkeur met een zeker 1 meter lange lineaal, waarmee je een knal op je kont kreeg in plaats van strafwerk. Dat was dan wel de keuze die je zelf had mogen maken.

2004, han dehne

weet mij niet zoveel meer te h...

weet mij niet zoveel meer te herinneren. Zat in de 3e klas in 1949 bij Meester Winkel en in de overige klassen bij de broeders. Heb daar t/m 5e klas gezeten en woonde toen in de v.Ostadestraat. Na verhuizing ben ik vertrokken naar de St.Maria jongensschool aan de Gibraltarstraat. Het overlijden van een klasgenoot in de derde klas (v.Haren) heeft toen zeer veel indruk op mij gemaakt.

2004, han dehne

heb als leraren Hr.Snoek en Te...

heb als leraren Hr.Snoek en Teijling meegemaakt. Was klasgenoot van o.a. Theo Maijer. Herinner mij vooral de schoolvoetbal activiteiten en het in 1953 Amsterdams schoolvoetbalkampioen worden op het VVA-terrein.

2004, han dehne
?