Guyonne Damen

Kent 0 personen

Geregistreerd partner , 1 kinderen
Woont in Oisterwijk

  Bekijk het volledige profiel van Guyonne Damen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Guyonne Damen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik deed op deze school 5 en 6 VWO in 1 jaar.

  Ik deed op deze school 5 en 6 VWO in 1 jaar. Best een zware tijd maar ik was vastberaden om mijn diploma te halen die ik wegens omstandigheden op mijn oude middelbare school niet kon halen. Ik heb hele goede herinneringen aan deze school, voornamelijk vanwege de leraren die mijn vader kenden (hij was leraar op het Van Maerlantlyceum in Eindhoven). Most embarrassing moment: de leraar Duits (ben zijn naam vergeten) die in de klas vertelde hoe hij mijn luier ooit eens verschoond had! Erg leuk was het om bij Rob Prins eindexamen Engels te doen, hij had ooit stage gelopen bij mijn vader. Prima school die mij erg goed heeft geholpen om mijn doelen alsnog te bereiken!

  Eindhovens/Woensels Dag/Avo..., 1994

  Helaas het Strabrecht niet afgemaakt, maar is later toch goedgekomen.

  Helaas het Strabrecht niet afgemaakt, maar is later toch goedgekomen. Ik heb ongeveer 7 jaar in Amerika gewoond en gewerkt en ben in 2000 teruggekomen. Over het Strabrecht niets dan goeds, wat me het meest is bijgebleven: de betrokkenheid van veel conrectoren (vooral Ploegmakers), de militaire exercities van Duncker en Glaudemans, alles kon en mocht in het schoolcentrum, de eeuwige stank van poedersoep in de aula, met heel veel meiden heel veel mascara opdoen tussen of tijdens de lessen, heftige verliefdheden, onbegrijpelijke wiskunde van Laaper, Hare Krishna en de Jezus fan bij KGL, de vrolijke Belg Matteusen... gewoon een geweldige tijd!

  Strabrechtcollege, 1986

  De kunstmatige ijsbaan als het hard gevroren had, figuurzagen met Fritske, de koekjes met veel teveel boter en hagelslag tijdens sport-en speldag, krijtstof happen tijdens klassedienst, de altijd lieve leerkrachten, handstand tegen de muur, stieken, de "v

  De kunstmatige ijsbaan als het hard gevroren had, figuurzagen met Fritske, de koekjes met veel teveel boter en hagelslag tijdens sport-en speldag, krijtstof happen tijdens klassedienst, de altijd lieve leerkrachten, handstand tegen de muur, stieken, de "verboden" parkeerkuil, de geur van geplette appels en bananen, open podium op vrijdag, teveel herinneringen om op te noemen, maar mijn tijd op de Merlebos was in één woord: fantastisch.

  Merlebos, 1980

  ?