Guy Strijbosch

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Guy Strijbosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Guy Strijbosch heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  1970-1972 Zat hier maar de 1e en 2e klas totdat we naar Lisse verhuisden.

  1970-1972 Zat hier maar de 1e en 2e klas totdat we naar Lisse verhuisden. Kreeg hersenvlies-ontsteking en de hele klas stuurde me tekeningen, ik heb ze nog steeds. Weinig herinneringen maar door verhalen van anderen komt er wel weer wat boven, de dijk inderdaad. En ontzettend leuk een klassefotot te zien van Chris van den Berg. Ik weet niet meer wie je bent maar ik sta boven 4e van links. Vond het meisje helemaal linksboven (Petra/Anita?) en meisje met de witte cape wel bijzonder geloof ik Rietje (volgens mij) blijft me ook bij omdat ze zoveel kaarten heeft gestuurd toen ik in het ziekenhuis lag. Jack de Groot klinkt ook bekend (onderste rij 6e v links?). Het zou leuk zijn de namen toe te voegen op de foto. Het viel me ook op hoe ontzettend vol het was geworden toen ik 10 jaar later weer eens langsreed. M'n oudere broer Yves heeft de school wel tot de 6e afgemaakt en m'n zus Marie-Françoise tot de 4e.

  2004, Guy Strijbosch

  Wat een verademing deze "avond-school voor volwassenen".

  Wat een verademing deze "avond-school voor volwassenen". Aparte ervaring maar niet te vergelijken met de gezelligheid in het Fihol of de Twee Wezen. Puur een jaartje om zsm het diploma te halen ... met succes.

  2004, Guy Strijbosch

  Geweldig jaar in die barakken.

  Geweldig jaar in die barakken. De 2 wezen zijn menig schooluur bezocht. Paula le Mair, het gaat goed met me. Ben benieuwd op mijn beurt hoe het met Arnaud gaat, onze rode krullebol en met Sabine (lekkere zoen in de slaapzak en dauwtrappen in Amderdam met Henriette Hut). Kom niet meer op alle namen, het was maar 1 jaartje maar wel een leuke. Door m'n vriendschap met Ajan Beels voor het eerst naar Drenthe gegaan waar ik 12 jaar later ook ben gaan wonen (Emmen met z'n mooie dierentuin) Woon dus niet meer in de buurt maar wie weet tot op een reunie of via mail.

  2004, Guy Strijbosch
  ?