gustaaf modderman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gustaaf modderman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gustaaf modderman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij waren de laatste inservice groep en dat achtervolgde ons de hele opl.

  Wij waren de laatste inservice groep en dat achtervolgde ons de hele opl. Chris Maesen was onze groepsdocent en een echte lieverd met haar zachte 'g'. Leuke herinneringen: elkaar eten geven, een O2 slangetje inbrengen en injecteren op een sinaasappel en verpleegkundige sommen haalde iedereen een 10 voor. We hebben zelfs nog een reunie gehad 5 jaar na diplomering, maar daar is het bij gebleven. Hoe gaat het met Anny Verhoef, Rob Verhek, Edith Bijl, Marion Wierks, Trudis Blankensteijn, Marco den Hertog, Yvonne Verschajik, Dorothy van Oostrom, Marieke van Nimwegen, Dorith Strop enz. enz.

  Stichting Opleiding Verplee..., 1986

  Met 23 leerlingen de opleiding ziekenverzorgende begonnen en maar 2 haalden in 1 keer de eindstreep, daar was ik 1 van.

  Met 23 leerlingen de opleiding ziekenverzorgende begonnen en maar 2 haalden in 1 keer de eindstreep, daar was ik 1 van. Ik herinner me Lia Rozenblad onze groepsdocent en Baps Beukeboom (drama). Van de leerlingen Jenny Melchior en Gonnie Baars.

  zuster van wijngaarden inst..., 1983

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en herinner me de leraren Portier (handarbeid), Steenge (Engels)Jansen (Nederlands), Dinkla (muziek), Berendsen (Biologie).

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten en herinner me de leraren Portier (handarbeid), Steenge (Engels)Jansen (Nederlands), Dinkla (muziek), Berendsen (Biologie)

  LEAO, 1967

  ?