Gusta Korteweg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gusta Korteweg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gusta Korteweg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er maar kort opgezeten.

  Ik heb er maar kort opgezeten. In december van de tweede klas middelbaar verhuisd naar Nederland. Herinner me vooral veel kattenkwaad... En voetbalwedstrijden in de pauze tussen de middag: Nederland-Duitsland was toen ook al een berucht toernooi! uiteraard een bezoekje aan de infirmerie nadien. Namen van leraren: Flam, Gibbon, Roose, Sangeleer, Lindeijer, Duin en een bekakt sprekende mevrouw die Engels gaf. Hoe ze heette ben ik helaas vergeten. Oh ja: Witteveen!

  Europese School, 1973

  Met angstzweet in de handpalmen voor een eventuele beurt bij het dictee van solfege.

  Met angstzweet in de handpalmen voor een eventuele beurt bij het dictee van solfege. Geweldig gefascineerd door heuristiek en alle manieren om iets te zoeken en vinden... Tot op heden heb ik daar nog erg veel plezier van... Later miste ik vooral de aansluiting van de studie bij de praktijk van het dagelijkse leven: uiteindelijk een baan vinden. Gelukkig is dat in mijn geval goed gelukt. Overigens ook erg leuk was het voorlichting geven aan aspirant-studenten.

  Rijks Universiteit Utrecht,..., 1983

  Schrijven voor een schoolkrantje (savados??), grote avonden en goede sfeer.

  Schrijven voor een schoolkrantje (savados??), grote avonden en goede sfeer. Als ik kinderen had, wist ik wel waar ik ze naar school zou sturen! Op fietsvakantie geweest naar Burg Haamstede en Breda in de tweede en derde klas en een niet te evenaren schoolreis naar Frankrijk in de vierde. Kleine klasjes bij Grieks en Latijn in de vijfde en zesde (aiai vaak een beurt...) Zo'n leuke tijd gehad dat het me bijna speet dat ik slaagde voor mijn eindexamen. Een keer een reunie bezocht in 1994 (??); veel verrassende ontmoetingen. Wonderlijk hoe iedereen zijn/haar weggetje was gegaan.

  Christelijke Scholengemeens..., 1978

  ?