Guilhermina Odette Fonseca Almeida

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Guilhermina Odette Fonseca Almeida en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Guilhermina Odette Fonseca Almeida heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mooiste ervaringen tijdens de HEBO opleiding was mijn Studie uitwisseling en daarna Stage Endemol in Portugal.

  De mooiste ervaringen tijdens de HEBO opleiding was mijn Studie uitwisseling en daarna Stage Endemol in Portugal. Deze twee periodes hebben een bijzondere bijdrage geleverd tijdens mijn zelfontwikkeling/-ontplooiing. Ook leuke mensen leren kennen: Nadino, Patricia, Yvonne, Monique, Jessica, Janice. Afgestudeerd in april 2001. Weet nog dat ik wreed ben gaan stappen na mijn laatste scriptieverdediging!!!

  Haagse Hogeschool, 1996

  Wolfertjaren; heerlijke tijd!!! Leukste klas was mijn havo klas.

  Wolfertjaren; heerlijke tijd!!! Leukste klas was mijn havo klas. Echt kunnen lachen gieren en brullen met Melissa, Wendy, Eneida, Carlos, Edson, Sidney, Deborah, Samira en de hele gang. Vooral de naschoolse activiteiten waren een belevenis: met de hele groep naar MacDonalds of naar de film. En vergeet niet die discussies in de aula niet tijdens de pauze waarbij Carlos de confrontatie aandurfde met de groep meiden. En tot mijn verbazing kwamen er ook wel zeer "intellectuele" uitspraken naar voren. Tsja, if I could turn back the time...

  Wolfert van Borselen, 1991

  Mij favorite herinerringen van mijn basisschool warn de feestdagen die wij echt uitgebreid vierden zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst.

  Mij favorite herinerringen van mijn basisschool warn de feestdagen die wij echt uitgebreid vierden zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst. Het was voor mij echt een heerlijke tijd. Mijn favoriete juf was Juf Kornaat. Zij kon altijd heel goed aanvoelen of een kind zich niet happy voelde. Juf van Zessen was ook lachen, hoor. Maar meester van der Stoep, die spande echt de kroon! Hij was de meest ondeugende meester die ik ooit had leren kennen. Vandaar dat hij mij het meest is bijgebleven. Ik weet nog dat ik bij de popiejopie groep hoorde: Martin, Carla, Anatoli/Oscar. Mooie jeugd (zucht)...

  Dr. H. Colijnschool, 1983

  ?