Guido Dam

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Guido Dam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Guido Dam heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  voordat wij naar de Slaperdijk zijn verhuisd, woonde we op de van den Bergh van Eijsingaplantsoen en ging ik mijn eerste jaar naar de St.

  voordat wij naar de Slaperdijk zijn verhuisd, woonde we op de van den Bergh van Eijsingaplantsoen en ging ik mijn eerste jaar naar de St. Theresia school. Ik herinner me nog goed de blikjes aan de fruitbomen tegen de vogels, en de school lag fantastisch mooi in de bossen. Maar ik ben in 1972 naar de Titus Brandsma school gegaan in Santpoort-Noord. Kan me Albert Handgraaf nog wel herinneren, maar niet veel meer...

  2009, Guido Dam

  de ballonvlucht van Rector van Deene in 1983.

  de ballonvlucht van Rector van Deene in 1983. Het incident in Havo 2, U22, met Rietdijk met de gevulde speculaas, gepeperd en azijnd...;-)

  2004, Guido Dam

  Eerst was het de Titus Brandsma school met de Ludwina school voor meisjes, dit is volgens mij in 75 samengevoegd tot de Bernard Alfrink School.

  Eerst was het de Titus Brandsma school met de Ludwina school voor meisjes, dit is volgens mij in 75 samengevoegd tot de Bernard Alfrink School...was wel gek van Marjolein van Velzen en vond Marieke Strik wel leuk. Veel met Arno Bontebal opgetrokken, en aan het einde van mijn schooltijd met Ruud Koks. Veel strafwerk in de 4e klas bij Harry Lamers, maar goede tijd met mevrouw Imanse en dhr. van Asten in 3e en 5e klas.

  2004, Guido Dam
  ?