Caroline Smit Aguirre Hermida

Kent 4 personen

Geregistreerd partner
Woont in Dirksland

  Bekijk het volledige profiel van Caroline Smit Aguirre Hermida en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Caroline Smit Aguirre Hermida heeft 13 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  een onbezorgde tijd en daar was het voor mij 1 groot feest,mijn juffrouw was haspels een hele lieve vrouw!! de sinterklaas feesten,de melkflesjes en spaarkaartjes.

  een onbezorgde tijd en daar was het voor mij 1 groot feest,mijn juffrouw was haspels een hele lieve vrouw!! de sinterklaas feesten,de melkflesjes en spaarkaartjes......gymen........en mijn buurjongentje hennie paling!!!

  2009, Caroline Smit Aguirre Hermida

  het libanon was voor mij een nieuw begin had niet zulke leuke herinneringen aan mijn lagere schooltijd,gelukkig werd hier alles anders.

  het libanon was voor mij een nieuw begin had niet zulke leuke herinneringen aan mijn lagere schooltijd,gelukkig werd hier alles anders.mijn zus en broer zaten hier ook alle2 op school dus dat vond ik wel een pluspunt. ik herinner me nog vele van die tijd maar marjolein van gastel werd wel mijn beste vriendin daar,het grappige was dat haar broer en de mijne ook bevriend waren met elkaar......onze lerares engels mevr.heselink was een heerlijk mens en dan de leraal frans van de lugt waarop de meeste meiden een oogje hadden!!!rietveld geschiedenis,,,,

  2009, Caroline Smit Aguirre Hermida
  ?