Grietje Scholtens

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Grietje Scholtens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Grietje Scholtens heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sweet seventeen, we waren jong vol vuur en dachten onsterfelijk te zijn.

  Sweet seventeen, we waren jong vol vuur en dachten onsterfelijk te zijn. Een bewogen tijd, waarin veel gebeurde en alles diepe indruk maakte,op mij. Een meisje uit de provincie. Nu zijn we een halve eeuw oud, en blijf mij herinneren de sfeer, de kleuren, de geuren de mensen die zo bevlogen waren en ik mij afvraag of ze nog zo zijn.

  Opleiding B-verpleegkunde W..., 1970

  Ik zat op de basisschool aan de Schotslaan,later is dat de Vijverstraat geworden.

  Ik zat op de basisschool aan de Schotslaan,later is dat de Vijverstraat geworden. Herinneringen, destijds streng, in de 6de klas werden de 3 begrippen orde,regelmaat en rust op het schoolbord geschreven door de hoofdonderwijzer in de 5 en 6de klas. Ik herinner mij de grote verschillen van afkomst, hierop werden je leerprestaties beoordeeld, dit was als kind niet altijd prettig te horen. Later pakte de loopbaan van velen gelukkig anders uit. Sommige leraren waren bevooroordeeld. Over de periode sober verwarrend en helaas te weinig vermaak voor ons, kinderen toen.

  Jan Westerschool, 1957

  ?