gretha devries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gretha devries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  gretha devries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet niet meer bij wie ik in de klas heb gezeten,maar weet nog wel dat ik les heb gehad van men.

  ik weet niet meer bij wie ik in de klas heb gezeten,maar weet nog wel dat ik les heb gehad van men.sprokkereef, mulderij, geerts, bouwens en van juf platvoet, ter beke, stad.verder weet ik ook nog dat we sinterklaasfeest vierden bij juf ter beke thuis

  Scholengemeenschap Walhofspark, 1978

  ik kan me weinig herinneren van de school,maar weet nog wel een aantal namen zoals .

  ik kan me weinig herinneren van de school,maar weet nog wel een aantal namen zoals .annette,marijke.henkie.richard,alice en monica natuurlijk. en monica als je wilt mag je wel contact met me opnemen lijkt me wel leuk.

  west indie school, 1973

  kan me weinig herrinneren van deze school dus weet ik ook niet meer bij wie ik allemaal in de klas heb gezeten de enige namen die ik mij nog kan herrinneren zijn die van marga snijders en wilma de graaf.

  kan me weinig herrinneren van deze school dus weet ik ook niet meer bij wie ik allemaal in de klas heb gezeten de enige namen die ik mij nog kan herrinneren zijn die van marga snijders en wilma de graaf

  De Vijverberg, 1970

  ?