greo weimer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van greo weimer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  greo weimer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  de hittegolf staking maar ook het voetballen op kerkplein wat eigenlijk verboden was want regelmatig werd de lamp boven de deur waar de koster in woonde door ons kapot geschoten.

  de hittegolf staking maar ook het voetballen op kerkplein wat eigenlijk verboden was want regelmatig werd de lamp boven de deur waar de koster in woonde door ons kapot geschoten.het handenarbeid lokaal beneden en dan vragen of je naar het toilet toe mocht om vervolgens naar bakkertje Werwij toe om een trekdrop of iets anders te halen.School zwemmen in de kapelstraat na afloop ook weer naar het bakkertje om een stokbrood te halen.in de tweede klas op deze school gekomen omdat van af dat moment gemengde klassen waren toegestaan.in de zesde klas aan het einde van dat school jaar alle stoelen,tafels e.d. over te verhuizen naar de overkant achter de slagerij.Juf van Kesteren ;zuster Kip;zuster Josezp *******umer;zuster Rigoberti. Heleen Peek uit maartensdijk,Bernadette van de Lugt,Angela.....,Gerard Keizer ,...Allessie john westhof,Manfred Kastrop,Anneke Umans,Walter....,Sonja Tukker,ik weet niet meer hoe ze heet maar ze woonde in de kapelstraat ,....fischer de vader had een zaak in de schoutenstraat.

  2004, greo weimer

  leraren waren Dhr.

  leraren waren Dhr.Cobben Soeters

  2002, greo weimer

  dhr.

  dhr.wets,ome joop met het envelopje. roellof schuilenburg ,attilla tokbay,bertus van zalingen ,jan van de zee,de fiets tocht naar ommen in de stromende regen met een tussen stop bij de pont in het cafe bijkomen onder het genot van een pilsje.was niet zo goed voor de beentjes viel vies tegen om daarna weer te moeten fietsen.

  2002, greo weimer
  ?