Ontdek PLUS

Greetje Woltjer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Greetje Woltjer en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Greetje Woltjer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Meester Kalf was alom bekend door zijn klein postuur en weet nog dat wij bij zijn bruiloft aanwezig waren en dat er gezegd werd dat de kleinste ring meestal voor de vrouw was maar deze keer net andersom.

    Meester Kalf was alom bekend door zijn klein postuur en weet nog dat wij bij zijn bruiloft aanwezig waren en dat er gezegd werd dat de kleinste ring meestal voor de vrouw was maar deze keer net andersom. Meester Bruinsma kon mooi vertellen maar was erg streng althans zo oogde hij. De eerste klas weet ik nog goed mijn eerste dag en dat ik het zo eng vond maar de vorm van de tafels stonden in een U vorm en dat was wel heel leuk.

    de Wartburg, 1969

    De eerste schooldag, zat al huilend bij mijn moeder op de fiets met de beentjes in de fietstas, maar gelukkig ging mijn vriendje Tonny Dammer ook voor het eerst naar deze school.

    De eerste schooldag, zat al huilend bij mijn moeder op de fiets met de beentjes in de fietstas, maar gelukkig ging mijn vriendje Tonny Dammer ook voor het eerst naar deze school. Jan Tap zat ook bij ons in de klas en die noemden we Jan Tap appelflap. De grote zandtafels in de klas en een meisje wiens naam ik niet meer weet kon mooi vertlelen en dat mocht als juf even weg ging uit de klas, zodra dat gebeurde vertlede ze `vieze`verhaaltjes over kabouters met piemeltjes haha. Ook had ik een vriendje die oerse naast me wou zitten en toen met de poot van zijn krukje in mijn oog stootte waarna ik bij juf op schoot mocht zitten. En dan niet te vergeten de leuke karretjes waar maar een paar van waren en die om beurten gebruikt mochten worden en dan kon eentje erop zitten en de ander kon die dan voorttrekken.

    kleuterschool De Kleine Beer, 1967