greetje paulusma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van greetje paulusma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  greetje paulusma heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juf Matsje Keuning.

  juf Matsje Keuning.......en mijn favoriete les tekenen..........dat heb ik heel veel gedaan. We zaten nog in het oude gebouwtje......met op het plein een reuze kastanje boom

  De wip , 1967

  De heer Varwijk als direkteur en verder stiekum roken buiten het plein.

  De heer Varwijk als direkteur en verder stiekum roken buiten het plein. Gezellige discoavonden in de grote zaal. Ik heb maar twee jaar op deze school gezeten maar het was reuze gezellig. Vooral het laatste examenjaar, toen we na het examen met een groep meiden en jongens nog naar Ameland zijn geweest. Reuze spannend zonder leerkrachten en.....slecht weer en een lekke tent!!!

  OSG Singelland 'Johannes Br..., 1979

  Gezellige tijd gehad op deze school met als direkteur de heer Hoekstra.

  Gezellige tijd gehad op deze school met als direkteur de heer Hoekstra. Wat moesten wij veel reizen van Burgum naar Drachten en wat lagen de dependances van de school ver uitelkaar, waar wij dan altijd naar toe moesten lopen.Verder herinner ik mij nog dat ons schoolreisje op de fiets naar Diever bijna was afgelast vanwege de treinkaping in Wijster.

  Openbare LEAO school te Dra..., 1975

  ?