Bekijk het volledige profiel van Greetje Frankena en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Greetje Frankena heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Kamp in St. Michielsgestel, ui...

Kamp in St. Michielsgestel, uitgaan in Varieté, onvergetelijke en vooral onbegrijpelijke college's van Schouten, onverstaanbare college's van Sijben en de rugzakjes bij Boekhouden.

2004, Greetje Frankena

Ik herinner me vooral hoe groo...

Ik herinner me vooral hoe groot ik de overgang vond van Noord-Holland, waar ik op een heel vrije school zat, naar het strenge Cobbenhagen. Hele grote plus: de economieleraar, Huub van Rooij, die mij de liefde voor het vak heeft doorgegeven. O ja, en wat te denken van de "geboorte"van de dichtbundel van Eligh: toeterzat keerden we huiswaarts, want er had wodka in onze - verrassend lekkere- jus gezeten!

2004, Greetje Frankena

Mooie tijd. De school was nog ...

Mooie tijd. De school was nog in de "opbouwfase", we mochten je-en en jou-en tegen de lerare(n)(essen)en helemaal geweldig, we mochten met ze dansen tijdens de -vele-schoolfeesten! Absoluut beste herinnering: het aardrijkskundekamp met meneer Wientjes en de supersexy (vond ik toen) meneer Kraus. O ja, en natuurlijk, de gymlessen van Bobby Vosmaer.

2004, Greetje Frankena
?