Greet van der Veen

Kent 5 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Greet van der Veen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Greet van der Veen heeft 4 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ging veel om met Brigitte Lemmink, Karina Rorink (zie ik nog steeds regelmatig) en Gonny Oude Nijhuis.

  Ging veel om met Brigitte Lemmink, Karina Rorink (zie ik nog steeds regelmatig) en Gonny Oude Nijhuis. Kan me nog levendig de lessen Latijn van Dhr Braakhuis herinneren en de lessen Grieks (naam leraar is me even ontschoten). Heb een hele leuke tijd gehad op deze school. In je vrije tijd naar buurman en buurvrouw Droste, waar het beregezellig was. In 1975 reisje Parijs. Veel op bezoek bij Ben Elferink. Pater Kemps voor Engels (die ziel) en Bohm voor Duits. Geschiedenis van Dhr van Schie zal ik nooit vergeten. Ach zo kan ik nog wel meer namen opnoemen.Was in ieder geval een hele fijne tijd.

  2006, Greet van der Veen

  Heb een vreselijk leuke tijd gehad op deze school.

  Heb een vreselijk leuke tijd gehad op deze school. Ging veel om met Jantje Koopman. Ken Hepke Petter heel goed.Vraag me af waar Freddie Bruinekool is gebleven. Bij de reunie toch niet zo veel mensen uit mijn klas tegengekomen wat ik erg jammer vond. Kon eigenlijk met alle leraren en leraressen goed overweg.Was dus een voorbeeldig kind. Ben altijd actief in de sport geweest (waterpolo). Daar heb ik dan ook een lange interlandcarriere mee achter de rug. Na de Lagere school ben ik naar het Twentsch Carmellyceum gegaan, waar ik ben begonnen op het Gym en ben geeindigd met het Atheneum A. (Pretpakket). Daarna nog een tijde gestudeerd in Leeuwarden op Het Ubbo Emmius, "lerarenopleiding". Richting Frans en Duits, Daar bleek ik na 1 1/2 jaar toch niet zo geschikt voor te zijn, waarna ik ben begonnem bij Bleckmann (Nu TNT fashion) en waar ik nog steeds aan het meubilair vastgeplakt zit.

  2006, Greet van der Veen
  ?