Greet Tamis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Greet Tamis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Greet Tamis heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Colditz, de 3 kennismakingsdagen in Schoorl en de examenfeesten, verders de bekende docenten, Olbers, Ursem, Termaat, van de Velde(n), ik weet ze zo niet eens meer uit mijn hoofd dus ik hoop dat er zoveel mogelijk klasgenoten stukjes schrijven zodat er no

  Colditz, de 3 kennismakingsdagen in Schoorl en de examenfeesten, verders de bekende docenten, Olbers, Ursem, Termaat, van de Velde(n), ik weet ze zo niet eens meer uit mijn hoofd dus ik hoop dat er zoveel mogelijk klasgenoten stukjes schrijven zodat er nog wat meer terugkomt.

  2003, Greet Tamis

  Door een hartoperatie in de 1e klas mocht ik de 2e klas dubbel doen.

  Door een hartoperatie in de 1e klas mocht ik de 2e klas dubbel doen. De bruiloft van juf de Graaff op Texel staat mij nog steeds bij. Verders de nieuwe mensen die er onderweg steeds bijkwamen, de gym en handenarbeid, de films en chocolademelk (i.p.v. witte) met Sinterklaas. Knikkeren op schoolplein (10 tegels). Teveel om op te noemen.

  2003, Greet Tamis
  ?