Bekijk het volledige profiel van Greet Eijgenraam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Greet Eijgenraam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Een heel leuke school. Ik her...

Een heel leuke school. Ik herinner me de volgende klasgenoten,Ria Michel, Annet Wielaard, Diana de Vries en eigenlijk wel de meeste meisjes. Van de jongens Tom de Wit,Patrick Bouwhuis, de tweeling de Niet. Wat ik leuk vond bij het buiten spelen het slierten op het schoolplein en lange glijbanen maken als het vroor. Spelletjes doen op het muurtje. Maar ook thee delen vanuit het keukentje onder de trap. En zo zijn er nog veel meer herinneringen. Een leuke tijd.

2004, Greet Eijgenraam

Ik heb ondanks dat het een kle...

Ik heb ondanks dat het een kleine en conservatieve school was 5 leuke jaren gehad.(twee keer derde klas) Ik herinner me de lessen van Rookhuizen, de Korte, de Waard en natuurlijk Glaubitz goed. Maar er zijn ook docenten waarvan ik niet eens de naam meer weet. Als ik er weer eens uit gestuurd (bij Weeda )werd mocht ik soms sigaretten halen voor Egas, of post versturen. Wat ik me ook nog herinner is het winkeltje in de omgebouwde wc aan de tuinlaan, waar we rose koeken en zuurballen kochten.

2004, Greet Eijgenraam
?