Greet Dikstaal

Kent 2 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Diessen

  Bekijk het volledige profiel van Greet Dikstaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Greet Dikstaal heeft 9 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Zag de foto.

  Zag de foto....en meteen herkenning!!!! Ben het meisje ,vooraan met grote witte strik en pop.Was die dag namelijk jarig, had pop cadeau gekregen, Wat ik me nog herinner,van dit schooltje is ...de zandbak, die lag in een soort binnen tuin, en natuurlijk de grote zwarte kachels in het klaslokaal.Ook weet ik nog ,als er iemand van het koningklijk huis jarig was, kregen we altijd een oranje snoepje (veel indruk gemaakt ) De juffrouw op de foto heten volgens mij...jufr,Annie ? Hoop dat er meer namen boven komen .

  2004, Greet Dikstaal

  Hallo,allemaal.

  Hallo,allemaal.Enig om het een en ander te lezen over onze schooltijd.Er komen dan steeds meer dingen terug in je geheugen... Mijn eerste gedachten gingen naar meester Bakker,die altijd bij de poort stond,vergezeld van z'n aanwijsstok. En als je in zijn ogen ...iets...verkeerd deed ,kreeg je met die stok een mep.Er veranderde inderdaad veel, toen meester UITTIEN onze bovenmeester werdt. We gingen veel theater bezoeken doen er werdt veel aan muziek gedaan en de hele sfeer op school veranderde. Weet nog heel goed ,dat hij ons in groepjes bij hem thuis uitnodigde, om gezellig met z'n vrouw kopje thee te drinken. Hij woonde volgens mij ergens bij de J.P Coenenstraat ? Ook is er door sommige al aangehaald dat we de eerst klaarovers waren...weten jullie nog , dat we toen een heel groot feest hadden in het CITY theater. We hadden een lied in moeten studeren, zing dat nog wel eens...KLAAROVER,KLAAROVER,wij zijn iedere dag paraat. KLAAROVER,KLAAROVER, help m'n vriendjes over straat...enz Namen van klasgenootjes die ik mij nog herinner,zijn : Beppie Proost, Greetje de Vries, Ammie Ton ( woonde bij haar opa en oma )ene Jaenette, Rita Baars.en van de jongens Appie ? woonde op de Ruysdaelkade. Ik zelf woonde in de Saenredamstraat 4b, naast melkboer van Schaik...was de jongste uit gezin...een nakomertje, had een broer Cor(negen jaar ouder ) en twwe zussen Klaar en Cobie, ( 13 en 14 jaar ouder.) Maar ga gauw schoolfoto opzoeken ,en misschien komen er dan nog meer namen boven....ja toch ???

  2004, Greet Dikstaal
  ?