grace jones

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van grace jones en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  grace jones heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een splinter nieuwe school.

  Het was een splinter nieuwe school. Meneer Panka was een ontzettende lolbroek die man was altijd aan het lachen. Panka en Klei zaten in lokalen naast elkaar en spraken vaak Surinaams tegen elkaar. Volgens mij gaven ze scheikunde en natuurkunde. Ik herinner me vooral de scheikunde proeven met fosfor. Als ik me niet vergis zaten zij in blok 7. Juf. Esprit was een lieve zacht vrouw. Van Velzen was in mijn geheugen een lange slanke man met van die heldere blauwe ogen. Tussen de middag naar de snackbar betekende vaak ook wel staf van Kruger. Ik kwam hem ooit tegen in Amsterdam Noord.Ik heb hem toen wel gevraagd waarom hij zo'n vreselijke tiran was. Hij kon er wel om lachen en zei ta asina tabatata e tempunan ei. Zo ook juffrouw Koffie. Juffrouw Hardevelt zag ik een keer het Centraal Station in Amsterdan inlopen. Ik kon haar helaas niet aanspreken omdat ik toen moest vertrekken lijn 4.Ja ik was Trambestuurster in Amsterdam. Juffrouw Hardevelt nodigde met enige regelmaat kinderen uit om bij haar te komen. Mijn overleden zus Marvis Jones was daar een van die toch regelmatig bij haar op visite was. Achteraf een mooie tijd, toen je het beleefde minder.

  Amador Nita Mavo, 1976

  op de kleuterschool zat ik bij fuffrouw Ros.

  op de kleuterschool zat ik bij fuffrouw Ros. Haar vader had een truck di pan die door de wijk reed en waar je je brood kon kopen. Na de kleuter periode was mijn favorite leraar Eric Pop. Wat ik me kan herinneren was dat hij lang haar had wat vaak door de war was door de wind. Hij was gezellig en had een zeer aanstekelijke harde lach. Wat was dit een leuke docent en wat zou ik hem graag weer willen zien. Laatste wat ik weet is dat hij in Amsterdam woonde. Dus meneer Pop als u dit leest of als iemand weet waar Eric Pop op dit moment is er is een oud leerling van u die u graag zou willen spreken.

  Pedro Luis Brion School, 1967

  ?