Grace Harinck

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Grace Harinck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Grace Harinck heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me eigenlijk niet zo veel herinneren, maar wel juffrouw Jaarsveld, ik vond haar erg lief.

  Kan me eigenlijk niet zo veel herinneren, maar wel juffrouw Jaarsveld, ik vond haar erg lief. Ik weet wel dat ik graag naar de lagere school wilde want omdat ik een late leerling ben, van november, heb ik bijna een jaar langer op de kleuterschool gezeten.

  Kleuterschool De Reiger, 1963

  Ik kan mij nog een aantal namen herinneren, Irene Schoneveld, Helen Reijerse, Carla Wiechers, Annelies Jagt, Janet de Boer, Marijke Bekkenkamp, Ellen Vermeulen, Hermie Sok, Vera Bleijenberg, Maja Koetsier, en Marina.

  Ik kan mij nog een aantal namen herinneren, Irene Schoneveld, Helen Reijerse, Carla Wiechers, Annelies Jagt, Janet de Boer, Marijke Bekkenkamp, Ellen Vermeulen, Hermie Sok, Vera Bleijenberg, Maja Koetsier, en Marina. Ik heb alleen klas 5 en 6 op deze school gezeten, daarvoor zat ik op de Kerschensteiner school.

  Mr. J.J.L. v.d. Brugghenschool, 1971

  Ik heb 1 jaar op de INAS opleiding gezeten.

  Ik heb 1 jaar op de INAS opleiding gezeten. Ik heb niet zulke leuke herinneringen aan deze school. Toen ik met het 2e jaar zou beginnen en stage moest gaan lopen, had ik voordat het schooljaar begonnen was al 5 keer een ander stageadres opgekregen. Dit was geen leuk begin, ik ben er dan ook mee gestopt met deze opleiding. Ik herinner mij nog wel dat wij aan de achterkant de school ingingen omdat daar de fietsenstalling was. Er zal stond daar ook nog een apart gebouwtje, waar nog lokalen waren. Tussen demiddag gingen we op het hoekje bij de school meestal drinken of wat lekkers halen in het kruidenierswinkeltje.Klasgenootjes o.a. Wilfriede Ter Mors,zij kwam uit Houten en nog een paar meisjes uit Jutphaas, IJsselstein en Tull en't Waal e.o. Laat eens wat horen als je jezelf hiertussen ziet staan. gracebonharinckattiscali, herinneringen.

  De Oudenoord, 1977

  ?