Bekijk het volledige profiel van Gonny Pol en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Gonny Pol heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

de heer Bos, de heer Arends, a...

de heer Bos, de heer Arends, anatomie in vivo op zaterdag op de zolder in de P.A., met mijn broers op de ALO kende ik daar zoveel mensne dat het heel gezellig was, altijd samen de hele stad door op weg nara de volgende les: medische collegezaal, RKZ, groenteveiling, Beatrixoord, ALO. We kwamen overal.

2004, Gonny Pol

1e juffouw Hoogstraten, waar ...

1e juffouw Hoogstraten, waar we klassen hoger nog breien van kregen, in de 4e klas deed ik een jaar over een washand op 4 breipennen, 2e klas juffrouw Rada en het bankje voorin de klas waar we moesten leren biechten, 3e klas was juffrouw Nijland schijnbaar (bij Marcel Spekschate afgekeken), 4e klas meneer Meulekamp, ik was op zijn afscheid de burgemeestersvrouw in het toneelstuje en mocht wel een hele zin zeggen, 5e klas meneer Rekveld, 6e meneer Lankhorst, de vader van Otto. In de zesde klas mocht je de schoolmelk voorbereiden en koffie zetten voor onderwijzers.

2004, Gonny Pol

Wam de Moor als klasseleraar, ...

Wam de Moor als klasseleraar, op zaterdag leest de Vries (leraar grieks) het 4e uur voor uit Roald Dahl, pater Oude Hengel en pater Megens, 5 tekeningen in een lesuur maken bij Brugge en daarbij een 7 scoren, volleybal bij jufrouw Hunink, Lenferink, defietsenkelder, ... en nog veel meer!

2004, Gonny Pol
?