Godfried Go

Kent 0 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Godfried Go en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Godfried Go heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tja, kan me niet echt veel herinneren van deze tijd (wil ik misschien ook niet :P) Op zich wel een leuke tijd gehad vooral in het "Wilhelmina oord"; zat in een leuk groepje met het meisje waar ik (samen met toen nog mijn "concurrent" ) stapelgek op was.

  Tja, kan me niet echt veel herinneren van deze tijd (wil ik misschien ook niet :P) Op zich wel een leuke tijd gehad vooral in het "Wilhelmina oord"; zat in een leuk groepje met het meisje waar ik (samen met toen nog mijn "concurrent" ) stapelgek op was. Ik kwam denk ik ongeveer in groep 6 ofzo op deze school in de klas van Henk Plomp terecht, nadat ik vanuit Delft verhuisde. Ik zat er samen met Jordy Senn v. Bazel (heeft een restaurant bij mij in de buurt), Lilian Snijders (zag ik hier ook al op schoolbank),onze kleine maar lieve Gaby di Torro, Erwin Hoenke, Danny Calor, Elmond Toet, Marijke en Sonsiree (ehm...heb ik het goed geschreven?). Ik zou zeggen, laat een bericht achter dan kunnen we vast een reünie organiseren en herinneringen ophalen.

  Maria-School Montessori-School, 1982

  Was de enige jongen in deze klas.

  Was de enige jongen in deze klas...... en nee geen Homo! dus had veel aandacht van de vrouwtjes.Kon het goed vinden met de dames Claudia Beukers, Jacqueline Musters, Nog een Claudia, Miranda, Jolijn, Daniëlle en Gonnie waar ik verliefd op raakte. Verder kon ik het ook goed vinden met Brian Wirtz uit een andere klas (had een leuke zus en veel leuke meiden in zijn klas) Ik haatte sommige docenten die dachten dat ik mijn examen toch niet zou halen,maar ik heb ze toch mooi even een poepie laten ruiken! Ha! Ben nog steeds kapper bij een heel leuk en alternatief bedrijf in Den haag. Mocht je meer van me willen weten kijk dan eens op Facebook.

  Maasstadcollege MDGO UV, 1994

  Ben reuze benieuwd hoe het met sommigen van julie gaat en wat er van terecht gekomen is.

  Ben reuze benieuwd hoe het met sommigen van julie gaat en wat er van terecht gekomen is.

  Sint Maartenscollege, 1989

  ?